• NL
    • FR
  • Startpagina
  • Over ons
    • Het project Recycle BXL Pro
    • Onze ambassadeurs
  • Verplichtingen
  • Starten
  • Goed sorteren van
    • Verpakkingen
    • Bioafval
    • Elektrisch & elektronisch afval
    • Gevaarlijk afval
    • Afval van auto’s
    • Bouwafval
    • Andere
  • FAQ
  • Hulpmiddelen
  • Opleidingen

LEVEL2

  • Startpagina
  • Over ons
    • Het project Recycle BXL Pro
    • Onze ambassadeurs
  • Verplichtingen
  • Starten
  • Goed sorteren van
    • Verpakkingen
    • Bioafval
    • Elektrisch & elektronisch afval
    • Gevaarlijk afval
    • Afval van auto’s
    • Bouwafval
    • Andere
  • FAQ
  • Hulpmiddelen
  • Opleidingen
  • FR
  • Facebook
  • Instagram
← {{"RETOUR" | translate}}

Gramm

Kenzo en zijn team sorteren al sinds het restaurant 7 jaar geleden de deuren opende.

Door te sorteren kunnen we onze ecologische voetafdruk meten en krijgen we meer inzicht in onze manier van werken. Zo kunnen we de hoeveelheid verpakkingsafval verminderen en ook werken met meer lokale producten. Bovendien is sorteren echt niet ingewikkeld!

Gramm

Vlaamsesteenweg 86, 1000 Brussel

  • 0495 10 18 22

  • book@grammrestaurant.be

  • http://www.grammrestaurant.be/
  • https://www.facebook.com/grammrestaurant
https://youtu.be/ppV63Jh4z08

Interview met Kenzo Nakata, chef-kok bij restaurant Gramm

Contact
  • Facebook
  • Instagram
© 2025
  • Cookiebeleid

Het beste afval is het afval dat niet bestaat.

Om uw ervaring te verbeteren maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie ›